Adžić: Izvukli smo se i odigrali 40 minuta kako možemo

"Mileni Knežević i Katarini Bulatović, koje su nosile igre Budućnosti, trebalo je vremena da uključe motore", rekao je selektor „lavica”
1 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.06.2015. 22:22h

Dragan Adžić je priznao da njegov tim na početku utakmice sa Islandom nije ličio na sebe.

"Najvažnije je da smo se izvukli i odigrali 40 minuta kako ova generacija može bez pet igračica. Loš početak se nije odrazio na rezultat, jer smo već nakon poluvremena ušli do kraja u igru Islanda".

"Mileni Knežević i Katarini Bulatović, koje su nosile igre Budućnosti, trebalo je vremena da uključe motore, a i jako smo loše trenirali zbog velike temperature u „Morači”. To se moralo odraziti na početku, ali nije na odnos, srce i kvalitet, tako da je sve došlo na svoje", rekao je selektor „lavica”.

Prednost od devet golova se neće braniti.

"Spremamo se kao da je nemamo. Uvijek smo igrali drugi meč bolje i vjerujem da nas hladni Rejkjavik neće omesti. Čekamo i magnetnu rezonancu Anđele Bulatović, da vidimo možemo li da računamo na nju".

"Kada Milena i Kaća nisu bile na visokom nivou na početku utakmice, nije se moglo očekivati ni da Đurđina Jauković bude, ali se podigla i dala veliki doprinos", zaključio je Adžić.

Selektor Islanda Agust Johanson je svjestan da je putnik u Dansku praktično odlučen.

"Imali smo problema u napadu, Crna Gora je dala dosta golova iz kontri u finišu prvog poluvremena. U drugom smo bili nedisciplinovani, šutirali smo nakon 10-15 sekundi, što je protivnik znalački kaznio i napravio razliku. Sve je moguće u revanšu, ali je jasno da je Crna Gora favorit, jer je jedan od najboljih timova na svijetu. Naravno, daćemo sve od sebe".

Bonus video: