Adžić: Na pravom smo putu, iako je teško to reći nakon poraza

"Dok sam u Budućnosti, vjerovaću u ovo što radim i u ove djevojke. Siguran da ćemo iz meča u meč rasti kao ekipa, a želja nam je da budemo među prva dva tima u grupi u glavnoj rundi", rekao je Adžić
15 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.01.2017. 22:35h

Dragan Adžić nije tugovao zbog poraza rukometašica Budućnosti od Vardara, već je napomenuo da se nije moglo više očekivati bez Milene Raičević, Biljane Novović i Đurđine Malović.

"Vardar je sjajan tim i odlično je vođen sa klupe, a ima i kvalitetnu rotaciju koja je na kraju i bila odlučujući faktor. I moja je odgovornost što Katarina Bulatović nije bila na svom nivou, ali raduje što je i ona svjesna svog lošeg izdanja i što je samokritična".

"To je jedini put za njene bolje partije, ali i čitavog tima. Naše mlade igračice su se dobro nosile sa vrhunskim rukometašicama Vardara i zadovoljan sam sa 90 odsto stvari".

"Smatram da smo na pravom putu, iako znam da je to teško reći u našem ambijentu i nakon poraza pred našim navijačima".

"Dok sam u Budućnosti, vjerovaću u ovo što radim i u ove djevojke. Siguran da ćemo iz meča u meč rasti kao ekipa, a želja nam je da budemo među prva dva tima u grupi u glavnoj rundi", rekao je Adžić.

Trener Vardara David Dejvis se obratio na makedonskom jeziku.

"Poštujem Dragana Adžića i njegov tim, a bilo je očekivano teško. Obje ekipe su imale oscilacije u igri, a Budućnost je imala problema u odbrani, napadu, kontri. Srećan sam zbog pobjede, čestitam igračicama", kazao je tamnoputi Španac.

Bonus video: