Adžić: Nadam se da ćemo sresti na fajnl-foru

“Dobra stvar ovog meča je ono što su pokazale dvije mlade rukometašice - Ihnjeva u Vardaru i Despotović kod nas. One su velika pesrpektiva naših ekipa”, rekao je Adžić.
69 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Sportmedia.mk
Dragan Adžić, Foto: Sportmedia.mk
Ažurirano: 16.11.2014. 21:24h

Vatreni remi Vardara i Budućnosti pokazao je da će prvaci Makedonije i Crne Gore i ove sezone biti kandidati za osvajanje titule, možda i najozbiljniji, jer Đer nije jak kao lani.

Oba tima su bila lišena usluga nekoliko igračica - Makedonke su bile bez Tatjane Hmirove, Begonje Fernandes i Julije Nikolić, dok je Alison Pino prešla u Krim, a u timu Podgoričanki nije bilo Katarine Bulatović.

Uzgred, tokom meča su se povrijedile Andrea Lekić i Kinga Bizdra, ali to nije previše uticalo na ritam, koji je bio izuzetno jak.

U odsustvu svih tih zvijezda, šansu u Vardaru je perfektno iskoristila 19-gopdišnja Ruskinja Aljona Ihnjeva, dok je godinu starija Jelena Despotović odlično zamijenila neraspoloženu Milenu Knežević i sa tri gola pokazala da je budućnost kluba...

Zbog toga su Dragan Adžić i njegova koleginica sa suprotne klupe, Indira Kastratović, imali razloga za zadovoljstvo.

“Svaka čast Indiri kako je uspjela da izvuče ovakav meč sa ovoliko povrijeđenih igračica. I mi smo bili bez Kaće Bulatović i Bizdre, što nas je poremetilo”.

“Dobra stvar ovog meča je ono što su pokazale dvije mlade rukometašice - Ihnjeva u Vardaru i Despotović kod nas. One su velika pesrpektiva naših ekipa”.

“Mislim da će Budućnost i Vardar na proljeće biti dominantni u glavnoj fazi i daj bože da se sretnemo na fajnl-foru”, rekao je Adžić.

Slično je govorila i nekada sjajna rukometašica, koja je ljubiteljima rukometa u Crnoj Gori poznata i kao supruga bivšeg selektora “lavova” Zorana Kastratovića.

“Čestitam mojim djevojkama, koje nisu izvukle 100, nego 300 odsto mogućnosti. Hvala i publici, nisam očekivala da će sala biti puna, ali su se navijači pojavili kada su nam bili najpotrebniji”.

“Povreda Andree Lekić nije teška, doktor mi je rekao da je doživjela samo distorziju skočnog zgloba, to je lijepa vijest”.

“Ovo je bila jako teška utakmica, a nas očekuje još jedna takva, na gostovanju Tiringeru. Nadam se da ćemo mi i Budućnost ići do kraja u ovom takmičenju”, naglasio je nekada najbolji desni bek svijeta.

Bonus video: