Adžić nakon Đera: Dobili smo odgovore, vjerujem da idemo na finalni turnir

Budućnost će u četvrtfinale, gotovo je izvjesno, sa trećeg mjesta u grupi, pa će revanš igrati u gostima
4740 pregleda 1 komentar(a)
Sa utakmice Đer - Budućnost
Sa utakmice Đer - Budućnost

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je nakon poraza od Đera 26:24 da je dobio odgovore na pitanja šta bi trebalo da se uradi do četvrtfinala.

"Ovo je bio najteži meč od početka sezone do četvrtfinala. To smo znali i tako smo ga i pripremali. Dobili smo odgovore šta treba da uradimo do sljedećeg sličnog meča u gostima, a koji nas očekuje u četvrtfinalu u aprilu. Djevojke su dale sve od sebe i imamo mnogo više informacija nego što je to bio slučaj uoči gostovanja u Đeru. Naša želja je bila da iskoristimo svaki sekund protiv prvaka Evrope i najjačeg tima u takmičenju, u tome smo uspjeli, iako znamo da moramo da budemo puno bolji u revanšu u Podgorici, a potom i u četvrtfinalu, kada nas očekuju najvažniji mečevi u sezoni", kazao je Adžić.

On je djelimično zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Bilo je previše tehničkih grešaka u napadu i slabe koncentacije, što je protivnik znao da iskoristi. Ipak, u dužem vremenskom periodu smo limitirali napad Đera i doveli ih u situaciju da su dali najmanje golova ove sezone. I u odbrani, međutim, imamo rezervi i vjerujem da ćemo i u tom segmentu biti bolji u novom duelu protiv Đera, ali i u četvrtfinalu kada bude najvažnije".

Budućnost će u četvrtfinale, gotovo je izvjesno, sa trećeg mjesta u grupi, pa će revanš igrati u gostima.

"Biće teško bez obzira na to ko će biti protivnik. Znali smo i prije ovog meča i bez obzira na to sa koje ćemo pozicije u četvrtfinale, da neće biti lako. Vjerujem da ovaj tim ima kvalitet da i u gostima igra na visokom nivou, kao i pred našim navijačima. Imamo vremena do aprila da stvari pdoignemo na viši nivo, da budemo bolji u svakom segmentu i spremno dočekamo protivnika. Vjerujem da možemo da preskočimo tu prepreku, iako ćemo revanš igrati u gostima", zaključio je Adžić.

Bonus video: