Adžić: Ovo će biti jako dobar tim; Miler: Budućnost sjajno napreduje

„Krenuće od ponedjeljka u trenažni proces sa ekipom, vidjećemo u kakvom je stanju. Možda će moći da igra, možda će i ranije završiti sezonu”, rekao je Adžić o Emi Ramusović
4 komentar(a)
ŽRK Budućnost - Tiringer, Foto: Zoran Đurić
ŽRK Budućnost - Tiringer, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 03.02.2018. 21:03h

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić je oprezan kada je u pitanju plasman u četvrtfinale, iako je priznao da je pobjedom nad Bitighajmom (29:21) napravljen značajan korak.

„Presudno je da rastemo, da se širi broj kvalitetnih igračica. Imali smo jako puno problema u pripremi utakmice, srećan sam kako su igračice to izvukle odličnom energijom. Pokazujemo da vrijedimo i da će ovo biti jako dobar tim za neko vrijeme”, rekao je Adžić.

Nije bilo Eme Ramusović, koja se vratila nakon operacije meniskusa protiv Ferencvaroša, ali za duel sa Tiringerom nije bila spremna.

„Krenuće od ponedjeljka u trenažni proces sa ekipom, vidjećemo u kakvom je stanju. Možda će moći da igra, možda će i ranije završiti sezonu”, istakao je Adžić.

Trener Bitighajma Herbert Miler je imao zanimljiv komentar.

„Bili smo uspavani na početku, ali smo se vratili do poluvremena. Nadali se da možemo da preokrenemo, a onda opet ista stvar na početku nastavka. Ko zna, možda su hotel i hrana bili previše dobri”, naglasio je njemački stručnjak, a onda pohvalio rivala:

„Gledao sam Budućnost u prvom meču sa Bitighajmom i nije mi se učinila ovako jaka. Vidi se Adžićev rad, ekipa sjajno napreduje. Bio sam impresioniran kada sam vidio šta rade Jauković i Malović, a još više kako se Raičević vratila. Prošle sezone se nije osjetilo njeno učešće u igri, ove igra na veoma visokom nivou i sjajno organizuje igru. Sve se vrti oko nje”.

Bonus video: