Adžić: Ponosan sam

"Željele su da ispune još jedan san, njihova želja je bila veća nego kod Rumunki i to je i presudilo“, kazao je Adžić za "Vijesti"
5 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Zoran Đurić
Dragan Adžić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.05.2012. 19:43h

Nakon osvajanja Lige šampiona, ispunio se još jedan san Dragana Adžića i njegovih izabranica - Crna Gora će igrati na Olimpijskim igrama.

„Prezadovoljan sam, djevojke su još jednom pokazale da su prave i ostvarile novi san. Ponosan sam na njih. Ispoštovale su sve što smo dogovorili prije utakmice i stigle do velike pobjede“, istakao je Adžić za „Vijesti“.

Jeste li očekivali da će ekipa odigrati ovako dobro, s obzirom na to da se dosta istrošila u finalu Lige šampiona?

„To samo govori kakav je mentalitet ovih igračica. Željele su da ispune još jedan san, njihova želja je bila veća nego kod Rumunki i to je i presudilo“.

Pred vama je još meč sa Francuskom, koji će rješavati pitanje prvog mjesta. Hoćete li pokušati da pobijedite ili ćete kalkulisati?

„Moraćemo da sačuvamo neke igračice, jer je kraj sezone i nema potrebe da previše rizikujemo. Dvije igračice Rumunije su u meču sa nama doživjele vjerovatno teške povrede, mi to ne smijemo da dozvolimo. Siguran sam da će djevojke koje će igrati dati sve od sebe protiv Francuske, koja je ovdje dokazala da je po svemu velika ekipa. Ako bog da, sastaćemo se i na Olimpijskim igrama“.

Šta može Crna Gora na Olimpijskim igrama? Čini se da je sa ovakvom igrom favorit za medalju.

„Još je rano da pričamo o tome. Sada želimo da se odmorimo. Bitno je da na okupljanju sve igračice budu zdrave, da sa nama budu i Mara Jovanović i Majda Mehmedović, a medaljom se nećemo opterećivati ni prije odlaska u London, ni na samim Olimpijskim igrama“, zaključio je Adžić.

Bonus video: