Adžić: Proradio je voljni momenat

"Mislim da smo odigrali još bolje nego u Viborgu prošle sezone. Ovaj tim Olkima je jači od onog Viborga, bio je u odličnoj formi, a i jako rijetko gubi u svojoj dvorani", kaže Adžić
0 komentar(a)
ADZO, Foto: Savo Prelević
ADZO, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.02.2012. 22:08h

Dragan Adžić, trener rukometašica Budućnosti, bio je presrećan zbog večerašnje ubjedljive pobjede u gostima nad Olkimom (34:24).

"Olkim je ušao nadahnuto u meč, bio u dobrom ritmu, ali Rumunkama očito nije odgovarala naša igra sa puno kontakata. Sve je funkcionisalo sjajno, djevojke su ispoštovale sve što smo dogovorili, a bile su jako raspoložene i motivisane. Došli smo sa jako rovitim sastavom, sa malim fondom treninga, ali se akumulirala energija i proradio je voljni momenat koji je prisutan kada se igra u Vlčei.

Da li ovo najbolje izdanje Budućnosti u posljednjih nekoliko godina?

"Mislim da smo odigrali još bolje nego u Viborgu prošle sezone. Ovaj tim Olkima je jači od onog Viborga, bio je u odličnoj formi, a i jako rijetko gubi u svojoj dvorani. Neko nam je čak rekao da im je ovo najteži poraz u istoriji".

Plašite li se da ekipa može da poleti nakon ovakve pobjede?

"Trudićemo se da se to ne desi i da u Ljubljani u petak opet odigramo dobro. To neće biti nimalo lako, jer ćemo čitavi ponedjeljak da provedemo u putu, treniraćemo samo u utorak i srijedu i krenuti već u četvrtak", zaključio je Adžić.

Trener Olkima Radu Voina je, razumljivo, bio potišten.

"Šta može da se kaže nakon ovakvog meča? Igrali smo samo do 8:6, nakon toga ništa nije funkcionisalo. Budućnost je, sa druge strane, odigrala gotovo perfektno. Žao mi je zbog navijača, došli su da vide našu pobjedu, ali takav je život. Nije vrijeme za tugovanje, jer narednog vikenda gostujemo Mecu. Moramo da prevaziđemo emocije", naglasio je Voina.

Bonus video: