Adžić: U glavnoj fazi će se vidjeti koliko su nam ovi mečevi bili korisni

Želimo da pružimo bolja izdanja i spremno dočekamo april, kada ćemo se boriti za ostvarenje cilja, a to je povratak na finalni turnir - rekao je trofejni trener
1321 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Adžić i Barbara Lazović nakon utakmice sa Bitighajmom, Foto: Luka Zeković
Dragan Adžić i Barbara Lazović nakon utakmice sa Bitighajmom, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.11.2019. 23:53h

Dragan Adžić je bio zadovoljan zbog pobjede Budućnosti nad Bitighajmom.

- Odigrali smo dobru utakmicu i zadovoljan sam zbog pobjede kojom smo zaključili grupnu fazu. Djevojke su mislima već u dresu reprezentacije, koju očekuje Svjetsko prvenstvo u Japanu i nije lako igrati ovakve mečeve. Sve su dale doprinos i to me dodatno raduje - naglasio je Adžić.

Trofejni trener je srećan što je između stativa opet bila golmanka „lavica” Marina Rajčić.

- Zadovoljan sam zbog povratka Marine Rajčić, to je veliki plus i za reprezentaciju. Grupnu fazu obilježile su i teška povreda golmanke Anastasije Babović, kao i potres mozga koji je doživjela Đurđina Jauković.

Podgoričanke će u glavnoj fazi igrati sa najvećim favoritom za titulu, Đerom, ali i dva potpuna autsajdera, Krimom i Savehofom. Realno, 3. mjesto u grupi 2 bi trebalo da je već u ruci, za nešto više je neophodan kiks Bresta.

- Puno smo dobili u duelima protiv jakih timova u grupnoj fazi i vjerujem da će se to vidjeti u glavnoj rundi. U njoj želimo da pružimo bolja izdanja i spremno dočekamo april, kada ćemo se boriti za ostvarenje cilja, a to je povratak na finalni turnir. Cijenim Bitighajm koji je iskusan tim sa odličnim trenerom. Želim mu mnogo uspjeha u nacionalnom prvenstvu i EHF kupu - zaključio je Adžić.

Bonus video: