Adžić: Vidi se da ekipa ima potencijal

"Kada u ovakvoj utakmici, u kojoj smo bili daleko ispod svog niova, a Ferencvaroš blizu maksimuma, izgubimo samo dva razlike, jasno je da ekipa ima značajan potencijal", rekao je Adžić
79 pregleda 4 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Luka Zeković
Dragan Adžić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.10.2013. 20:58h

Prošle sezone, Budućnost je rivale dobijala fenomenalnom odbranom, ali je u Dabašu bedem ispred Klare Voltering bio pun rupa...

"Odbrana je potpuno podbacila, to je razlog zašto smo izgubili. Nije da djevojke nisu željele da igraju kako bi trebalo, ali još nismo složili defanzivu na pravi način".

"To se odrazilo protiv vrhunski raspoložene bekovske linije Ferencvaroša. Uvjeren sam da ćemo izvući prave pouke i pokazati da ova Budućnost ima potencijal i da će biti sve bolja i bolja".

"Nadam se da ćemo ispraviti greške koje su bile evidentne i već na sljedećem gostovanju doći do dva boda koja su nam potrebna da prođemo u glavnu fazu iz, po meni, najteže grupe u Ligi šampiona", rekao je trener Budućnosti Dragan Adžić za „Vijesti”.

Ni igra u napadu nije bila prava, osjetilo se da je Milena Knežević daleko od forme kojom je prošle sezone zadivila Evropu.

"Milena je proteklog mjeseca imala problema sa povredom, još se ne osjeća baš najbolje na terenu, što se odrazilo na njenu igru".

"Djevojke su se sastavile tek u posljednje dvije sedmice, a za ovakvog protivnika je potrebno vrijeme. Mislim da imamo prostora za napredak što se tiče svih segmenata".

"Kada u ovakvoj utakmici, u kojoj smo bili daleko ispod svog niova, a Ferencvaroš blizu maksimuma, izgubimo samo dva razlike, jasno je da ekipa ima značajan potencijal", zaključio je Adžić.

Bonus video: