Adžić: Znajući protiv koga igramo i sa kim radimo, prezadovoljan sam

„Presudila je naša veća želja, nismo htjele da damo bodove u 'Morači”, istakla je Itana Grbić
2230 pregleda 1 komentar(a)
Dragan Adžić
Dragan Adžić

Dragan Adžić je bio zadovoljan nakon pobjede nad Brestom, kojom je Budućnost obezbijedila plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

„Utakmica je bila očekivano teška. Zadovoljan sam kako je ekipa ušla u meč i uspjela da odgovori na promjenu u rotacijama Krima. Čak smo i u završnici igrali stabilno, iako je na kraju bilo samo jedan razlike. Znajući protiv koga igramo i sa kim radimo, prezadovoljan sam. Zahvalnost publici, koja odabrala da nas prati i dala nam vjetar u leđa u pravom momentu. Vjerujem da će nam pomoći i protiv Rostova”, rekao je Adžić

Itana Grbić je dala možda i ključni gol za 26.24, nakon serije 0:3 i promašenog zicera sa igračicom više.

„Težak meč, kakav smo i očekivale. Bilo je neizvjesno do samog kraja, Brest je pokazao da je sjajna ekipa. Presudila je naša veća želja, nismo htjele da damo bodove u „Morači”. Francuskinje nisu igrale kako mogu dok nisu ušle u meč, kasnije su se borile i pokazale da su vrlo kvalitetna ekipa”, istakla je 22-godišnja Podgoričanka.

Trener Bresta Klod Bezo nije bio nezadovoljan.

„Čestitke Budućnosti i treneru na plasmanu u četvrtfinale, nadam se da može i na fajnl-for. Ovdje je jako teško pobijediti, to je uspjelo jako malo timova, ali smo sa velikim ambicijama došli ovdje. Teško ćemo stići do četvrtfinala, ali nam je ovaj meč koristan za budućnost i pred rasplet onoga što nam je najvažnije - domaćeg šampionata”, istakao je Bezo.

Amandin Tisije je bila jedno od iznenađenja u bekovskoj postavi Bresta, jer je dala šest golova. Žali što njen tim nije makar remizirao.

„Meč je bio vrlo dobar, i fizički i taktički. Ponosna na tim i stručni štab zbog izdanja, ovdje je jako teško igrati. Spremile smo se veoma dobro, mogle da izvučemo remi na kraju”.

Bonus video: