Anđela Bulatović: Najljepši oproštaj; Ema Ramusović: Srećna i tužna

Anđela Bulatović je završila karijeru na najljepši mogući način
6859 pregleda 0 komentar(a)
Anđela Bulatović u zagrljaju saigračica, Foto: Filip Roganović
Anđela Bulatović u zagrljaju saigračica, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 05.06.2019. 23:06h

Rukometašice Crne Gore igraće na Svjetskom prvenstvu, nakon utakmice koja će se dugo pamtiti - pobijedile su Češku 25:23 u Nikšiću i zbog više datih golova u gostima izborile plasman u završnicu.

Ema Ramusović je bila jedna od junakinja, jer je dala gol vrijedan Svjetskog prvenstva,

"Presrećna sam, osjećaj je neopisiv. Drago mi je što idemo na prvenstvo, a moram da pohvalim i publiku iz Nikšića i ostalih gradova, koja je bila sjajna. Žao mi je što ostajemo bez Anđele, koja je godinama bila stub odbrane", istakla je 22-godišnja Beranka.

Crna Gora je bila apsolutni favorit u baražu, ali nije oduševila u 120 minuta u Mostu i Nikšiću.

"Čudno je, ali sam očekivala zahtjevnu utakmicu još u Češkoj. Tako je bilo i ovdje, ali je publika bila naš osmi igrač i zahvaljujući i njoj smo upisale pobjedu", rekla je pivotkinja Budućnosti.

Anđela Bulatović je završila karijeru na najljepši mogući način.

"Poslije prvog meča u Češkoj sam mislila da ćemo ovo odraditi mnogo bolje. Igra nije bila na visokom nivou, ali sam svakako presrećna što smo dale posljednji atom snage i izborile plasman na Svjetsko prvenstvo, jer je to bilo jako bitno za sve nas. Hvala svima - saigračicama, stručnom štabu, publici koja je napravila izvanrednu atmosferu. Hvala Nikšiću, hvala navijačima, porodici, prijateljima. Teško mi je, ali je na kraju fin oproštaj. Mislim da nije mogao da bude ljepši, pred svojom publikom, drago mi je što sam za godinu produžila karijeru, i što sam se oprostila kao igračica Budućnosti i u dresu reprezentacija pred našom publikom", kazala je ona.

Bonus video: