Balkan-Handball.com: Bez Crnogoraca u idealnoj Ex-Yu postavi EP u Danskoj

Pivot i kapiten Crne Gore u Danskoj, Mladen Rakčević našao se u drugoj postavi prvenstva
76 pregleda 0 komentar(a)
Mladen Rakčević, Foto: Zoran Đurić
Mladen Rakčević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 07.01.2014. 23:56h

Nijedan crnogorski reprezentativac nije našao mjesto i idealnoj Ex-Yu postavi predstojećeg Evropskog prvenstvo u Danskoj, u tradicionalnom izboru specijalizovanog portala Balkan-Handball.com.

U idealnoj postavi EURA 2014 našli su se golman Darko Stanić (Srbija), lijevo krilo Manuel Štrlek (Hrvatska), lijevi bek Momir Ilić (Srbija), srednji bek Domagoj Duvnjak (Hrvatska), desni bek Kiril Lazarov (Makedonija), desno krilo Ivan Čupić (Hrvatska) i pivotmen Igor Vori (Hrvatska).

Pivot i kapiten Crne Gore u Danskoj, Mladen Rakčević našao se u drugoj postavi prvenstva, i to u više nego dobrom društvu. Pored njega u drugoj postavi su golman Mirko Alilović (Hrvatska), lijevo krilo Dejan Manaskov (Makedonija), lijevi bek Blaženko Lacković (Hrvatska), srednj bek Naumče Mojsovski (Makedonija), desni bek Marko Vujin (Srbija) i desno krilo Rajko Prodanović (Srbija).

U izbori su učestvovali novinari iz bivših jugoslovenskih zemalja, koje učestvuju na EP, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore (glasale su i “Vijesti”), a glasovima "sedme sile" dodati su i glasovi i fanovi, koji su mogli na glasaju na portalu.

Po pravilima ovog izbora, novinari nijesu mogli da glasaju za igrače iz svoje zemlje.

Evropsko prvenstvo u Danskoj počinje 12. januara.

Bonus video: