Bivši rukometni golman iz Nikšića poginuo u saobraćajnoj nesreći

Nekadašnji čuvar mreže zlatne generacije Proletera je stradao kad se automobil marke "fiat punto", kojim je on upravljao, sudario sa kombijem "folksvagen"
1 komentar(a)
Željko Bjelica
Željko Bjelica
Ažurirano: 24.02.2017. 19:21h

Bivši golman Rukometnog kluba Proleter iz Zrenjanina, Nikšićanin Željko Bjelica (53), poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče na putu između Zrenjanina i Melenaca.

Nekadašnji čuvar mreže zlatne generacije Proletera je stradao kad se automobil marke "fiat punto", kojim je on upravljao, sudario sa kombijem "folksvagen".

Kombi je vozio Kikinđanin (67) koji je zadobio teške povrede, dok su dvoje njegovih saputnika lakše povrijeđeni.

„Iz rodnog Nikšića je, kao supertalentovani rukometni golman, karijeru nastavio u Proleteru. Jedno vrijeme je igrao i u Francuskoj. Bjelica je bio i uspješan trener. Bogato znanje je nesebično je prenosio mladim igračima u Proleteru i novosadskoj Vojvodini. Iza sebe je ostavio suprugu, bivšu košarkašicu, i dvoje djece”, utučeno pričaju njegovi prijatelji.

Komemoracija povodom tragične smrti bivšeg igrača i rukometnog stručnjaka, održaće se sjutra u baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, a sahrana je u 15 časova na Novom groblju.

Bonus video: