Budućnost protiv Vardara juri formu za Ligu šampiona

Itana Grbić je sezonu počela kao drugo lijevo krilo, bilo je očito da je u maloj krizi, ali je na gostovanju Mecu pokazala da se vraća u pravu formu. Potrudiće se da dobru igru iz Francuske ponovi i protiv svog bivšeg kluba, Vardara
70 pregleda 1 komentar(a)
Itana Grbić, Foto: ŽRK Budućnost
Itana Grbić, Foto: ŽRK Budućnost
Ažurirano: 28.10.2017. 07:15h

Nakon teškog puta autobusom do Ljubljane od četvrtka popodne do petka rano ujutro, rukometašice Budućnosti su imale dan odmora pred nova iskušenja u Regionalnoj ligi.

Tim Dragana Adžića će danas (16 časova) u glavnom gradu Slovenije igrati protiv Vardara, koji je juče sačuvao perfektan skor pobjedom nad domaćim Krimom (32:29). Za sjutra u 13 sati je zakazan duel sa šampionom Slovenije, a mladi timovi dva kluba će dva sata ranije odigrati prijateljski meč.

"Radujemo se utakmicama protiv Vardara i Krima. Mi imamo najveći benefit od ovih utakmica, jer nam je potrebno najviše iskustva i rutine. Želimo da uoči nastavka Lige šampiona steknemo još veći nivo samopouzdanja, a protiv izuzetnih protivnika u Ljubljani imamo prostor da ispravimo pojedine segmente iz prva tri kola elitnog takmičenja", rekao je Dragan Adžić, koji zbog virusa ne može da računa na Ivonu Pavićević.

Itana Grbić je sezonu počela kao drugo lijevo krilo, bilo je očito da je u maloj krizi, ali je na gostovanju Mecu pokazala da se vraća u pravu formu. Potrudiće se da dobru igru iz Francuske ponovi i protiv svog bivšeg kluba, Vardara.

"Sigurno je da će nam ove utakmice puno značiti, s obzirom na to da imamo dva izuzetno jaka protivnika, koja su uvijek motivisana protiv nas. Naravno da možemo da se revanširamo, jer je uvijek sve na nama. Smatram da, ako budemo prave, možemo da pružimo dvije odlične partije pred jako bitne mečeve koji nas čekaju. Moramo da uvježbamo sve što je potrebno i da popravimo neke stvari, kako nam se ne bi ponavljale u naredna tri meča u Ligi šampiona", rekla je Grbićeva.

Bonus video: