Budućnost u nastavku slomila otpor Zaječara

Budućnost je zaigrala prepoznatljivu odbranu, zajedno sa sjajnom Klarom Voltering na golu “zaključala je gol”, pa je Zaječar u drugih 30 minuta uspio da postigne svega šest golova
0 komentar(a)
Klara Voltering, Foto: Svein André Svendsen
Klara Voltering, Foto: Svein André Svendsen
Ažurirano: 18.04.2012. 21:34h

Kako se i očekivalo, rukometašice Budućnosti su ligaški dio Reginalne lige završile sa svih 12 pobjeda – izabranice Dragana Adžića su na poluvremenu meča u Zaječaru imale gol zaostatka, iako su nakon 15 minuta gubile 8:2, ali su u nastavku stvari došle na svoje mjesto.

Budućnost je zaigrala prepoznatljivu odbranu, zajedno sa sjajnom Klarom Voltering na golu “zaključala je gol” (Njemica je u nastavku imala 16 odbrana), pa je Zaječar u drugih 30 minuta uspio da postigne svega šest golova (Španjolka Marta Mange nijedan, nakon što je postigla sedam u prvom poluvremenu)!

Raspucala se u nastavku Bojana Popović, veoma dobra je bila i Ana Radović, pa šampionu Srbije nije bilo spasa.

Slijedi finalni turnir Regionalne lige u Baru, u subotu i nedjelju. Budućnost u polufinalu igra protiv skopskog Metalurga, u drugom polufinalu sastaju se srpski timovi Zaječar i Jagodina.

Zaječar – Budućnost 18:24 (12:11)

Zaječar - Dvorana: SRC „Kraljevica“. Gledalaca: oko 1.500. Sudije: Načevski i Nikolov (Makedonija). Sedmerci: Zaječar 3 (0), Budućnost 4 (3). Isključenja: Zaječar 4, Budućnost 4 minuta.

Zaječar: Pislaru (18 odbrana), Matić, Pavić, Peraica 3, Bartošić 1, Erić 4, Stoiljković, Vučković, Nikolić, Georgijev, Nišavić 3, Pop Lazić, Dragoljubović, Milanović , Mange 7.

Budućnost: Voltering (24 odbrana i tri sedmerca), Barjaktarović, Vukčević, Miljanić 4, Đokić 3, Radović 2, A. Bulatović, Savić 3, Popović 9 (3), Cvijić, Mehmedović 1, Gjorgijevska 2, Knežević, Lazović.

Bonus video: