Bulatović i Popović: Bole nas neistine

Ono što nas boli jesu neistine (da ne upotrebimo težu reč) o nama dvema kao „najvećim zvijezdama koje se ne slažu”.
50 pregleda 0 komentar(a)
Katarina Bulatović i Bojana Popović, Foto: Zoran Đurić
Katarina Bulatović i Bojana Popović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.12.2011. 22:23h

Dvije najbolje rukometašice crnogorske reprezentacije, Bojana Popović i Katarina Bulatović, reagovale su na dio teksta u „Propao još jedan državni projekat”, koji je danas objavljen u "Vijestima".

U njemu, između ostalog, stoji:

„Javna je tajna da se dvije najveće zvijezde, Popović i Bulatović, ne slažu, pogotovo nakon drame pred polufinale Lige šampiona sa Larvikom”.

Njihovo reagovanje objavljujemo u cjelosti.

„Ne sporeći Vaše pravo da imate svoj sud o upravo završenom SP i igrama naše reprezentacije ovde se nećemo osvrtati na Vaše rukometno znanje koje ste prezentirali u tekstu jer ne želimo da se spuštamo na nivo rekla-kazala pošto ni na jedan naš trening niste bili, a koliko nam je poznato ni rukometom se niste nikad bavili.

Ono što nas boli jesu neistine (da ne upotrebimo težu reč) o nama dvema kao „najvećim zvijezdama koje se ne slažu”. Pošto ne želimo dokazivati Vama (jer Vi odlično znate da to nije istina) mi smo crnogorskoj javnosti dokazali na terenu u kakvim smo odnosima, jer jedna loša naša realizacija (na utakmici sa Španijom) ne može poremetiti naš odnos.

Sa ovim reagovanjem prekidamo svaki kontakt sa Vama i bilo koju dalju polemiku”, stoji u dopisu koji su poslale Katarina Bulatović i Bojana Popović.

Bonus video: