Crnogorske rukometne selekcije i naredne četiri godine u opremi Humel

Humel snadbijeva crnogorske rukometne selekcije od 2006. godine, od obnavljanja državne nezavisnosti
1249 pregleda 2 komentar(a)
Petar Kapisoda i Mihael Bličer Rasmusen na potpisivanju ugovora
Petar Kapisoda i Mihael Bličer Rasmusen na potpisivanju ugovora
Ažurirano: 05.09.2019. 23:51h

Rukometne selekcije Crne Gore i naredne četiri godine nastupaće u sportskoj opremi danskog brenda Humel, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore.

Humel snadbijeva crnogorske rukometne selekcije od 2006. godine, od obnavljanja državne nezavisnosti.

Navodi se da su ugovor o saradnji u Arhusu potpisali predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije Hummel, Mihael Bličer Rasmusen.

"Imajući u vidu bogatu tradiciju Humela i renome klubova i nacionalnih federacija koji već imaju zaključen ugovor o saradnji sa tom kompanijom, izuzetno nam je zadovoljstvo što će već od Svjetskog prvenstva za rukometašice u decembru i Evropskog prvenstva za rukometaše koje se u januaru održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, naši reprezentativci i reprezentativke nositi opremu sa logom kompanije koja je prepoznata širom planete", piše u saopštenju.

Navodi se da je Humel ranije zaključio ugovor sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost.

"Vjerujemo da će i saradnja sa nacionalnom federacijom biti na obostrano zadovoljstvo. Uvjereni smo da ćemo uz veliki doprinos obje strane, ostvariti sve ciljeve koje smo definisali ugovorom, a koji prvenstveno obuhvataju veliki broj međunarodnih takmičenja na kojima će naše reprezentacije nastupiti u naredne četiri godine", piše u saopštenju Rukometnog saveza.

Danski brend sa sjedištem u Arhusu, osnovan je 1923. godine i primarno pokriva tržišta skandinavskih zemalja, centralne Evrope i Turske.

Bonus video: