Dibirov: Vardar je došao u Varaždin da osvoji Seha ligu

73 pregleda 0 komentar(a)
Dibirov i Rade Mijatović, Foto: Reuters
Dibirov i Rade Mijatović, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2016. 11:00h

Rukometaš Vardara Timur Dibirov izjavio je da je skopski rukometni klub došao u Varaždin da osvoji pehar regionalne Seha lige, prenose danas makedonski mediji.

Vardar je juče u polufinalu završnog turnira Seha lige pobijedio hrvatskog šampiona PPK Zagreb (26:24), a sjutra u finalu igra protiv mađarskog Vesprema (Veszprem), koji je prvoplasirani klub regularnog dijela sezone.

"Mi smo u Varaždin došli da osvojimo pehar Seha lige i moraćemo u finalu da pobijedimo Vesprem", rekao je Dibirov nakon utakmice sa Zagrebom.

Lijevo krilo Vardara je rekao da su rukometaši makedonskog šampiona zadovoljni postignutim rezultatom, jer su "napravili korak napred u odnosu na prošlu godinu".

"Željeli smo da pobijedimo u ovom duelu (sa Zagrebom) i uspjeli smo. Imali smo veliku želju, posebno zato što smo lane podbacili", rekao je rukometaš Vardara Timur Dibirov, koji je na jučerašnjoj utakmici postigao samo jedan gol, ali je to uradio u ključnim momentima finiša.

Finalna utakmica završnog turnira Seha lige Vardara i Vesprema igra se sjutra u 19 sati.

U regularnom dijelu sezone oba susreta su završena neriješenim rezultatom (24:24 i 30:30) i to su bila jedina dva neriješena rezultata prvaka Seha lige, mađarskog Vesprema.

Bonus video: