Dirljiva poruka Kaće Bulatović navijačima Budućnosti: Igrala sam za vas, za moje

Za Kaću Bulatović je to bio poseban meč - posljednji put je u klupskom dresu igrala u dvorani koja joj je donijela najljepše trenutke u karijeri, gdje je proslavila dvije titule prvaka Evrope
11346 pregleda 4 komentar(a)
Kaća Bulatović u dresu Budućnosti, Foto: Filip Roganovic
Kaća Bulatović u dresu Budućnosti, Foto: Filip Roganovic

Katarina Bulatović, legenda crnogorskog i evropskog rukometa, sinoć je vodila Đer do pobjede protiv Budućnosti u meču petog kola Lige šampiona.

Sa osam golova bila je najefikasnija na meču, u kome su "plave" vodile i šest razlike, a na kraju izgubile - 28:27.

Za Kaću Bulatović je to bio poseban meč - posljednji put je u klupskom dresu igrala u dvorani koja joj je donijela najljepše trenutke u karijeri, gdje je proslavila dvije titule prvaka Evrope.

I to je naglasila porukom na društvenim mrežama, u kojoj se na emotivan način zahvalila navijačima na dočeku prije sinoćnjeg meča, naglasivši da su to - zauvijek njeni navijači.

Hvala vam za podršku svih ovih godina. Hvala za sve lijepe riječi, za bodrenje, za svako “Ajde Kaća!”. Pamtiću ovaj aplauz i ovu noć kad sam posljednji put igrala pred vama u klupskom dresu. Nisam igrala protiv Budućnosti nego za vas. Vi zaslužujete samo najbolje i na krilima vaše podrske ja sam sinoć to i bila. Igrala sam za vas. Za Moje", napisala je Kaća.

Ona će uskoro opet u Moraču, ali u dresu reprezentacije Crne Gore sa kojom će se boriti za odlazak na Olimpijske igre u Tokio.

Bulatović je članica tima koji je 2012. godine u Londonu osvojio olimpijsko srebro.

Bonus video: