Dragana Cvijić: Nisam željela Crnu Goru, ali nema šta - idemo da pobijedimo - Vijesti.me
SVJETSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠICE

Dragana Cvijić: Nisam željela Crnu Goru, ali nema šta - idemo da pobijedimo

"Jednom prilikom sam rekla da ne bih željela Crnu Goru, jer i njima i nama želim da odemo što dalje, ali nema šta... Tu smo da igramo, da pobijedimo", rekla je Dragana Cvijić, bivša igračica Budućnosti

cvijić
cvijić (Foto: Beta/AP)

Rukometašica Srbije Dragana Cvijić rekla je da je meč protiv Južne Koreje bio jako težak i da joj je drago što njena ekipa nije ispustila pobjedu kao u prethodne dvije utakmice.

"Osvojili smo Lajpcig, sad idemo dalje da osvajamo", rekla je prvo Dragana Cvijić.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Lajpcigu selekciju Južne Koreje sa 33:28 (15:14) u poslednjem kolu Grupe D Svjetskog prvenstva.

Protivnik Srbije u osmini finala biće reprezentacija Crne Gore, koja je bila četvrta u Grupi C.

"Jednom prilikom sam rekla da ne bih željela Crnu Goru, jer i njima i nama želim da odemo što dalje, ali nema šta... Tu smo da igramo, da pobijedimo. Daćemo sve od sebe, borićemo se, ovaj tim je zaslužio mnogo. Vjerujem u ekipu i mislim da možemo da odigramo kvalitetan meč protiv Crne Gore", rekla je Dragana Cvijić, bivša igračica Budućnosti

Sanja Damnjanović je navela da nije bilo lako pobijediti Južnu Koreju i dodala da je osvojeno prvo mjesto u grupi podstrek za dalje.

"Idemo na Crnu Goru, biće dobar meč, puno borbe, puno agresivne igre, videćemo... Mi ne stajemo, ne razmišljamo ko je ispred, idemo samo dalje", rekla je Damnjanović.