Draško Mrvaljević napustio Bregenc

"Nakon dosta i čestih razgovora, i pažljive analize, zajednički smo došli do zaključa da je najbolje da se sporazumno rastanemo”, rekao je sportski direktor Roland Fruhštuk
1 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2013. 23:42h

Draško Mrvaljević od juče više nije igrač Bregenca – objavljeno je na sajtu austrijskog kluba. Ugovor kapitena crnogorske rukometne reprezentacije i Bregenca, koji je trajao do juna 2015. godine, sporazumno je raskinut.

Mrvaljević nije bio u timu Bregenca koji je eliminisao Prištinu u prvom kolu EHF kupa.

Na sajtu austrijskog kluba se navodi da zbog čestih povreda Mrvaljević nije bio u mogućnosti da ponovi partije iz prethodnih klubova.

“Draško, nažalost, u našem klubu nije uspio da se nametne kao lider na terenu i oko njega, zbog čega smo ga i doveli. Nakon dosta čestih razgovora, i pažljive analize, zajednički smo došli do zaključka da je najbolje da se sporazumno rastanemo”, rekao je sportski direktor Roland Fruhštuk, i poželio Drašku sve najbolje u nastavku karijere i života.

Kako se navodi na sajtu Bregenca, sve je otvoreno oko budućih planova Mrvaljevića. Pominje se i njegov povratak u Bundes ligu, čak i završetak karijere…

Nije isključeno, međutim, da se nađe i u nekom od klubova koji igraju SEHA ligu...

Bonus video: