Dvije plate do kraja mjeseca, igrači Lovćena se vraćaju na teren

"Postignut je dogovor na obostrano zadovoljstvo. Nastavljamo da treniramo kao do sada, ali ćemo igrati i utakmice", rekao je za „Vijesti“ Igor Marković.
88 pregleda 3 komentar(a)
RK Lovćen, Foto: Prijestonica
RK Lovćen, Foto: Prijestonica
Ažurirano: 13.05.2014. 22:02h

Dogovor je postignut - rukometaši Lovćena će nastaviti sezonu, pošto se četvoročlana delegacija šampiona Crne Gore dogovorila sa gradonačelnikom Prijestonice Aleksandrom Bogdanovićem i direktorom opštinske Uprave za sport Petrom Kapisodom o dinamici isplata zaostalih dugovanja.

Ispunjen je, naime, uslov Igora Markovića i drugova da prime dvije plate da bi odigrali završnicu prvenstva i finalni turnir Kupa Crne Gore, zakazan za 20. i 21. maj u Danilovgradu.

Marković, njegov zamjenik Marko Drašković, šef stručnog štaba Zoran Abramović i jedini preostali član uprave, Ratko Marković, na sastanku su prihvatili Bogdanovićevu ponudu da ove sedmice prime prvu, a do kraja mjeseca i drugu platu.

Tada će im se dugovati „samo“ tri mjesečne zarade iz ove sezone i još nekoliko iz prethodnih. Kako kome...

"Postignut je dogovor na obostrano zadovoljstvo. Nastavljamo da treniramo kao do sada, ali ćemo igrati i utakmice", rekao je za „Vijesti“ Igor Marković.

Zbog zaostalih plata, igrači su proteklog vikenda odbili da putuju za Nikšić na megdan Sutjesci, zbog čega je Lovćen taj meč izgubio službenim rezultatom 10:0. Cetinjanima je oduzet i jedan bod, a klub je kažnjen i sa 600 eura.

Kako nezvanično saznajemo, Bogdanović je već dogovorio ko će nakon sezone postati predsjednik Lovćena, ali njegovo ime drži u tajnosti.

Igrači će se sa budućim prvim čovjekom kluba dogovarati o zaostalim dugovanjima...

Lovćen će sjutra u Tivtu odmjeriti snage sa Bokom, u okviru 4.kola Mini lige za prvaka.

Bonus video: