Dvije pobjede i poraz Crne Gore

Ženska pionirska rukometna reprezentacija Crne Gore porazom je startovala na Prvenstvu Balkana, koje je danas počelo u bugarskom Gabrovu
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2011. 22:23h

Ženska pionirska rukometna reprezentacija Crne Gore porazom je startovala na Prvenstvu Balkana, koje je danas počelo u bugarskom Gabrovu – izabranice Milana Radovića izgubile su od Makedonije 18:11 (9:8).

U crnogorskoj selekciji najefikasnija je bila Bulatović sa tri gola, po dva puta su se u listu strijelaca upisale Ramusović, Jauković i Ujkić, dok su Pavićević i Grbić postigle po gol. Rajković je imala 10 odbrana, a Nenezić jednu.

Pionirke su u poslijepodnevnom programu bile slobodne.

Pioniri su upisali dvije pobjede - u prvoj utakmici savladali su Makedoniju 21:17 (9:12). Najefikasniji su bili Krivokapić sa sedam i Ojdanić sa šest golova, dva gola postigli su Luka Vujović i Ćuzović, a po jedan Barac, Lakićević i Filip Vujović. Anđelić je imao 12 odbrana, a Marković tri.

U popodnevnom programu naša selekcija savladala je selekciju Kosova 23:10 (11:3). Najbolji strijelac u Crnoj Gori bio je Luka Vujović sa pet golova, Krivokapić je postigao četiri, Jauković i Ojdanić po tri, Martinović i Filip Vujović po dva, dok su Stanojević, Vučetić, Lakićević i Peruničić po jednom bili precizni. Anđelić je upisao sedam odbran, a Marković šest.

Bonus video: