Generalka za četvrtfinale Lige šampiona: Budućnost za vikend u Ljubljani

Subotnji duel Budućnosti i Podravke počeće u 16, dok je meč između Krima i Budućnosti zakazan za 18 sati.
0 komentar(a)
ŽRK Budućnost, Foto: Filip Roganović
ŽRK Budućnost, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 31.03.2017. 12:16h

Rukometašice Budućnosti duelima u Ljubljani, u subotu i nedjelju, nastaviće takmičenje u Regionalnoj ligi.

Izabranice trenera Dragana Adžića u subotu će, u okviru trećeg turnira, igrati sa Podravkom, dok će im dan kasnije rival biti domaći Krim.

Budućnost je, nakon četiri odigrana kola i dva turnira u regionalnom takmičenju, ostvarila tri pobjede i poraz.

Pred svojim navijačima upisala je pobjede protiv Vardara i Podravke, dok je prošlog vikenda u Koprivnici slavila u duelu sa Krimom i izgubila od Vardara.

Dueli u Ljubljani crnogorskom prvaku biće generalna proba pred nastavak Lige šampiona i četvrtfinalne okršaje sa Larvikom, 9. i 15. aprila.

Trener Dragan Adžić za predstojeći turnir neće moći da računa na kapitena Milenu Raičević, golmana Darli Zogbi de Paulu, desnog beka Đurđinu Malović i pivota Suzanu Lazović.

Adžić je kazao da je ekipa, nakon turnira u Koprivnici, ostala u Ljubljani i radila individualno i sa Krimom.

"Imali smo odlične uslove za rad i polako dostižemo željeni nivo forme za ono što nas očekuje u dvomeču protiv Larvika. Zdravstveno stanje je dobro i nastupićemo u sastavu koji je doputovao na turnire u Koprivnici i Ljubljani, dok se ostatak tima koji je ostao da se u Podgorici oporavlja kako je i planirano, pa vjerujem da bi od ponedjeljka mogli da budemo u kompletnom sastavu", kazao je Adžić.

On je naglasio da će u duelu protiv Podravke priliku dobiti mlađe igračice.

"Vjerujem da će se protiv Krima vidjeti rezultati napornog rada i priprema koje su iza nas i da ćemo prikazati nivo igre na kojem želimo da budemo u duelima protiv Larvika. Rezultat svakako nije najvažniji u Ljubljani, već odnos igračica i njihov osjećaj na terenu", kazao je Adžić.

Subotnji duel Budućnosti i Podravke počeće u 16, dok je meč između Krima i Budućnosti zakazan za 18 sati.

Bonus video: