Goran Lasica opet u Lovćenu

Iskusni Nikšićanin je već dva puta nosio dres najtrofejnijeg crnogorskog kluba i učestvovao u osvajanju dva pehara - istorijske prve titule šampiona u nezavisnoj Crnoj Gori i nacionalnog Kupa 2009. godine
106 pregleda 0 komentar(a)
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.01.2011. 12:09h

Avantura u Bosni Prevent iz Visokog je gotova, Goran Lasica se vraća na mjesto uspjeha - 33-godišnji lijevi bek vraća se u Lovćen. Iskusni Nikšićanin je već dva puta nosio dres najtrofejnijeg crnogorskog kluba i učestvovao u osvajanju dva pehara - istorijske prve titule šampiona u nezavisnoj Crnoj Gori i nacionalnog Kupa 2009. godine.

Iskusni Nikšićanin je početkom sezone prešao u redove bosanskog prvoligaša, ali je zbog finansijske krize odlučio da ode.

- Svi igrači su otišli iz Visokog, jer je klub ostao bez novca. Tražio sam novi tim, izuzetno mi je drago što se vraćam na Cetinje - istakao je Lasica.

Novi adut Ratka Đurkovića u borbi za titulu je u karijeri promijenio mnogo klubova - osim Lovćena i Bosne iz Visokog, nastupao je za matičnu Sutjesku, bio je u Proleteru, Rudaru iz Kostolca, Crvenki i Vrbasu, Portu, kiparskom Interkoledžu, hrvatskoj Sisciji i atinskom AEK-u.

Bonus video: