Goran Lasica ostaje u Lovćenu

"Cilj je, naravno, da odbranimo duplu krunu u Crnoj Gori, a vjerujem da ćemo u SEHA ligi i ove sezone biti najprijatnije iznenađenje", rekao je Lasica za "Vijesti"
60 pregleda 0 komentar(a)
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.07.2013. 21:50h

Nakon što je riješio pitanja golmana i krila, Lovćen je „zacementirao” i poziciju lijevog beka - ugovor je produžio Goran Lasica.

Potpisom sa crnogorskim reprezentativcem, Cetinjani su stvorili uslove da i naredne godine igraju prepoznatljivu 3-2-1 odbranu, kojom je 36-godišnji Nikšićanin maestralno rukovodio proteklih sezona. Lasica je, uzgred, i veoma bitan šraf u napadu.

"Imao sam ponuda iz Španije i Izraela, ali sam želio da ostanem. Da sam otišao, vjerovatno bih se vratio za 20 dana, jer ne bih mogao da izdržim", aludirao je Lasica na činjenicu da je nedavno dobio blizance.

Bivši igrač Sutjeske, Bosne iz Visokog, Proletera, Rudara iz Kostolca, Crvenke, Vrbasa, portugalskog Porta, kiparskog Koledža, hrvatske Siscije i atinskog AEK-a se nada da će Lovćen imati dobru ekipu.

"Cilj je, naravno, da odbranimo duplu krunu u Crnoj Gori, a vjerujem da ćemo u SEHA ligi i ove sezone biti najprijatnije iznenađenje", zaključio je igrač koji je sa 35 godina debitovao u reprezentaciji i sa „crvenima” nastupio na Svjetskom prvenstvu u Španiji, a u konkurenciji je i za šampionat Evrope u Danskoj.

Predsjednik kluba Dragan Ražnatović još čeka odgovor pivota Nemanje Grbovića i srednjeg beka Marka Jovetića, kojima su istekli ugovori.

Bonus video: