Gorica povela trku

Nakon subotnje pobjede protiv Sutjeske, Gorica je u nedjelju upisala još dva trijumfa.
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2013. 23:06h

Tri pobjede iz isto toliko mečeva, bilans je rukometašica Gorice na prvom turnir Amaterske regionalne lige u Mojkovcu, takmičenju prijateljskog karaktera, koje su ove godine pokrenuli Gorica i Sutjeska iz Crne Gore, te mostarska Lokomotiva i Leotar iz Trebinja iz Bosne i Hercegovine.

Nakon subotnje pobjede protiv Sutjeske, Gorica je u nedjelju upisala još dva trijumfa. Prvo su izabranice Nikole Jablana savladale Lokomotivu iz Mostara 26:20 (14:11). Najefikasnija u ovom meču za Goricu bila je Emina Becić sa 10 golova, Andrijana Bajović je dodala pet.

Tim iz Podgorice je u trećoj utakmici bio bolji od Leotara sa 18:15 (10:8). Interesantno, samo četiri igračice Gorice su se upisale u strijelce, a ubjedljivo najbolja je bila Marijana Radusinović sa devet golova.

I Sutjeska je danas imala uspješan dan. Nikšićanke su prvo, preokretom u nastavku, porazile Lokomotivu 28:27 (10:15). Odlična je bila Andrijana Janičić sa 13 golova, dok je Jelena Đuranović dodala pet.

Sutjeska je bila bolja i od drugog predstavnika iz BiH – Leotara sa 26:21 (13:11). Ponovo je Đuranović bila najefikasnija sa sedam golova.

Bonus video: