Grbović i Anđelić jednoglasno: Važna pobjeda, sa Ukrajinom još teže

„Lavovima” je u nedjelju (18 časova) protiv Ukrajine dovoljan i bod za plasman na Evropsko prvenstvo, ali žele revanš za poraz u Sumiju (29:24), samim tim i 2. mjesto u grupi 8
1892 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Grbović, Foto: Piotr Matusewicz/Pressfocus
Nemanja Grbović, Foto: Piotr Matusewicz/Pressfocus
Ažurirano: 13.06.2019. 23:16h

Nemanja Grbović se nakon pauze vratio u rukometnu reprezentaciju Crne Gore i dao doprinos pobjedi nad Farskim Ostrvima (24:21).

„Veoma važna pobjeda za nas. Farani nisu nimalo naivna reprezentacija, što su pokazali u Podgorici, protiv Ukrajine i večeras ovdje. Brzi su, igraju dobar rukomet i drago mi je što smo pobijedili. Protiv Ukrajinaca će biti dvostruko teže, ali se nadam trijumfu i plasmanu na Evropsko prvenstvo”, istakao je 29-godišnji Pljevljak.

„Lavovima” je u nedjelju (18 časova) protiv Ukrajine dovoljan i bod za plasman na Evropsko prvenstvo, ali žele revanš za poraz u Sumiju (29:24), samim tim i 2. mjesto u grupi 8.

„Nadam se da ćemo uspjeti, ali moramo da budemo složni i igramo timski, kao večeras. Pojedinac nikada ne može sam ništa da napravi”, zaključio je Grbović.

Božo Anđelić je bio zadovoljan rezultatom, ne i igrom u napadu.

„Neizvjesna utakmica, kao što smo i očekivali. Znali smo da su Farani nezgodan protivnik i da će se boriti, iako nisu imali realne šanse za prolaz na EP. Dobro smo odigrali, posebno u odbrani. Napad nije bio najbolji, ali smo osvojili bodove”.

Srednji bek mađarskog Ferencvaroša je pozvao publiku da dođe u „Moraču” i pomogne timu da osvoji ključne bodove.

„Nadam se da će nam navijači pomoći da pobijedimo i izborimo plasman na EP. Biće teško, to je i nama i Ukrajincima odlučujući meč”.

Bonus video: