Handball-planet: Bulatović ide u Đer; Kaća: Još nisam odlučila

"Još nisam donijela odluku. Kad sve bude gotovo, o tome ću obavijestiti javnost", rekla je za "Vijesti" Bulatović
81 pregleda 0 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Www.ehfcl.com
Katarina Bulatović, Foto: Www.ehfcl.com
Ažurirano: 26.04.2013. 20:38h

Desni bek crnogorske reprezentacije Katarina Bulatović iduće sezone nosiće dres Đera, objavio je danas portal Handball-Planet, najavljujući ovu vijest kao "transfer bombu".

Prema pisanju ovog portala, Bulatović je postigla dogovor sa mađarskim klubom, koji 5. i 11. maja protiv Larvika očekuju dva meča u finalu ovogodišnje Lige šampiona.

Iz mađarskog kluba, međutim, nije bilo zvaničnih potvrda ove vijesti, koju su prenijeli i rumunski mediji, kao i mediji u našem regionu.

Vijest nije potvrdila ni Katarina Bulatović, koja je dva puta osvojila Ligu šampiona, u dresu danskog Slagelsea i Budućnosti, koja je za "Vijesti" izjavila da još uvijek nije potpisala nikakav novi ugovor.

"Još nisam donijela odluku. Kad sve bude gotovo, o tome ću obavijestiti javnost", rekla je za "Vijesti" Bulatović, koja je u ovoj sezoni u dresu Olkima bila drugi strijelac Lige šampiona sa 87 golova, ali je i pored toga bila na udaru rumunskih medija nakon eliminacije od Đera u polufinalu, ali i tokom trajanja LŠ.

Ranije je objavljeno da mađarska menadžerska agencija SportKoncept, koja zastupa Katarinu Bulatović, pregovara sa Đerom.

Međutim, u igri su bili i neki drugi klubovi, kao što su Vardar, Krim, a najavljeni su i razgovori sa Olkimom, iako je ta varijanta bila najmanje vjerovatna zbog finansijskih problema koji su ove sezone potresali najbolji rumunski klub.

Olkim napušta i danski trener Jakob Vestergard, a prije njega su redove rumunskog prvoligaša napustile kapiten crnogorske reprezentacije Marija Jovanović (potpisala jednogodišnji ugovor sa ruskom Astrahanočkom), te Francuskinje Amandin Lejno i Alison Pino, koje su postale nove igračice skopskog Vardara.

Na korak od Krima su Oana Manea i Silvija Navaro...

Bonus video: