Ide Sanela Knezović

Ove sezone je postigla najveći uspjeh sa podgoričkim klubom, plasmanom u polufinale Lige šampiona. To joj, međutim, nije dovoljno da „kupi” mjesto u timu i za narednu godinu.
270 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2011. 21:30h

Prva epizoda Sanele Knezović u dresu Budućnosti bila je duga tri godine. Druga će trajati šest mjeseci kraće - Dragan Adžić i Vlatko Đonović saopštili su iskusnoj hrvatskoj golmanki da joj neće biti produžen ugovor, koji ističe na kraju sezone.

Knezovićeva je u glavni grad Crne Gore stigla 2004. godine i ostala do 2007. Tada je otišla u mađarski Dunafer, iz kojeg se vratila u januaru 2009. U dresu Budućnosti je, naravno, osvojila sve domaće trofeje, ali i dva Kupa pobjednika kupova - 2006. i prošle godine.

Ove sezone je postigla najveći uspjeh sa podgoričkim klubom, koji se nakon devet godina vratio u polufinale Lige šampiona. To joj, međutim, nije dovoljno da „kupi” mjesto u timu i za narednu godinu.

Djevojci koja je prije 31 godinu rođena u Mostaru je, doduše, i ranije postalo jasno da neće ostati u Budućnosti, jer uprava podgoričkog kluba odavno traži novu čuvarku mreže. Kako su „Vijesti” ranije najavile, na meti su njena sunarodnica Jelena Grubišić iz Krima i francuska reprezentativka Amandin Lejno.

U rukometnim kuloarima se, međutim, pominje da će Budućnost pokušati da dovede jednu od dvije fenomenalne Norvežanke - Katrin Lunde-Haraldsen iz Đera ili Sesiliju Leganger iz Larvika. Zanimljivo, njih dvije su u Viborgu, odnosno Slagelseu, igrale sa Bojanom Popović, koja bi mogla da bude presudan faktor u pregovorima...

Sudbina Katarine Bulatović se rješava 17. aprila

Kako sada stvari stoje, „slučaj Bulatović” biće razriješen tek 17. aprila. Naime, dan nakon revanša polufinala Lige šampiona sa Larvikom biće održan Upravni odbor Budućnosti, koji će odlučivati o sudbini Katarine Bulatović.

Kao što je poznato, sjajni desni bek je suspendovan i propustiće duele polufinala sa Norvežankama. Adžić joj je već dao plan rada do tog famoznog 17. aprila, do kada će biti van tima...

Bonus video: