Isključena struja u cetinjskoj dvorani, meč između Lovćena i Sutjeske pod znakom pitanja!

U cetinjskoj dvorani, naime, u ponedjeljak je isključena struja zbog duga prema Elektroprivredi, koji je na sebe preuzela da izmiruje Opština Cetinje
0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2013. 22:24h

Sjutrašnje posljednje 6. kolo Mini lige za prvaka nema rezultatski značaj, jer je šampion odavno poznat (Lovćen), a zna se i ko će biti drugi (Mojkovac), treći (Budvanska rivijera) i četvrti (Sutjeska).

Stoga bi sjutra na Cetinju trebalo da bude svečarski, odnosno da novom-starom šampionu, nakon utakmice sa Sutjeskom, bude uručen šampionski pehar. Trebalo bi, jer nije sigurno da će biti moguće da se meč uopšte i odigra!?

U cetinjskoj dvorani, naime, u ponedjeljak je isključena struja zbog duga prema Elektroprivredi, koji je na sebe preuzela da izmiruje Opština Cetinje (nije uplatila čitavu dogovorenu mjesečnu ratu, već dio, ali veći), pa ostaje velika dilema da li će struja biti uključena do početka utakmice.

Takođe, nije sigurno ni da će se i Sutjeska pojaviti na utakmici, jer Nikšićani imaju, navodno, kadovskih problema. Kako saznajemo, stariji igrači su razdužili opremu, mlađi, kadeti u srijedu imaju obaveza u školi, pa trenutno nemaju dovoljan broj igrača za utakmicu.

Ovu informaciju nije bilo moguće provjeriti, jer se trener Božidar Mušikić nije javljao na telefon…

Suvišno je i govoriti kakva bi to bruka bila za Lovćen, Sutjesku, Savez i Opštinu Cetinje, crnogorski rukomet uopšte, da se ne odigra utakmica, te da ne bude uručenja pehara…

Što se Mini lige za opstanak tiče, Mornar 7 dočekuje Berane, sa bodom više, pa je Baranima za ostanak dovoljan i remi da sačuvaju prvoligaški status.

Mini liga za prvaka

Budvanska rivijera – Mojkovac (16.30)

Lovćen – Sutjeska (18)

Mini liga za ostanak

Mornar 7 – Berane (18)

Slobodan je Ulcinj

Bonus video: