Ivanović podnio ostavku

On smatra da će njegova ostavka otvoriti prostor za nove ljude, koji će biti u stanju da, prije svega na finansijskom planu, stabilizuju i unaprijede rad Saveza...
334 pregleda 0 komentar(a)
Miško Ivanović, Foto: Savo Prelević
Miško Ivanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.06.2011. 20:46h

Kao što su „Vijesti” i najavile, Miodrag Ivanović je podnio ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju sa večerašnje sjednice UO, koja je bila zatvorena za javnost, Ivanović je kazao da „zbog profesionalnih obaveza više nije u mogućnosti da odgovori zadacima koji stoje pred Savezom u narednom periodu”.

„Istovremeno, on smatra da će njegova ostavka otvoriti prostor za nove ljude, koji će biti u stanju da, prije svega na finansijskom planu, stabilizuju i unaprijede rad Saveza”, stoji u saopštenju.

Samim činom ostavke otvoren je izborni proces, koji će trajati do 1. jula, a klubovi kao članovi Skupštine imaju pravo da predlože kandidate za funkciju predsjednika UO RSCG.

Potencijalni kandidati imaće rok do 5. jula da prihvate i potpišu kandidaturu.

Redovna Skupština, koja će ujedno biti i izborna, održaće se 20. jula u Podgorici.

Na UO je odlučeno da Prva liga za rukometaše naredne sezone broji osam klubova, a za posljednje mjesto u baražu će se boriti barski klubovi Mornar i Sedmerac.

Bonus video: