Johanson uživao u Bijelom Polju: Nikada u životu nisam vidio ovakve navijače

"Nikada u životu nisam vidio ovakve navijače, ovo je nevjerovatno iskustvo. San svakog trenera je da bude trener ekipe koja ima ovakve navijače", rekao je Šveđanin
122 pregleda 23 komentar(a)
Rukometašice Crne Gore, Foto: Nikola Zindović
Rukometašice Crne Gore, Foto: Nikola Zindović
Ažurirano: 24.03.2018. 20:02h

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Per Johanson je sijao od sreće nakon pobjede njegovog tima nad Poljskom 33:23 i plasmana u završnicu Evropskog prvenstva.

Posebno je fasciniran - atmosferom koju su napravili navijači u Bijelom Polju.

"Nikada u životu nisam vidio ovakve navijače, ovo je nevjerovatno iskustvo. San svakog trenera je da bude trener ekipe koja ima ovakve navijače", rekao je Šveđanin.

Crna Gora je u drugom poluvremenu duela sa Poljakinjama odigrala onako kako je Johanson želio.

"Srećan sam, imali smo malo problema u početku, a posljednjih deset minuta je bilo nevjerovatno dobro. Zadovoljan sam svime – djevojkama, njihovim duhom, strašću, igrom...", rekao je on.

Anđela Bulatović se vratila da pomogne i pokazala koliko je važna za igru crnogorske selekcije...

"Veoma dobro smo odigrale utakmicu, cijelo vrijeme smo igrali dobro u odbrani. Imale smo malo problema u napadu, kasnije smo se stabilizovale, jer nam je dobra defanziva donijela nekoliko lakih golova, tako da smo uhvatile ritam. Što se mene tiče, vratila sam se da pomognem na ova dva meča, vidjećemo za dalje. Sada je najvažnije da smo ispunile cilj i da smo srećne", rekla je Bulatović.

Bonus video: