Johanson: Želim da se povežem i da što više sarađujem sa Adžićem - Vijesti.me
SELEKTOR CRNE GORE DO MAJA I NA KLUPI BUKUREŠTA

Johanson: Želim da se povežem i da što više sarađujem sa Adžićem

Šveđanin poručuje da će pokušati da što više sarađuje sa trenerima Budućnosti, pogotovo Draganom Adžićem

Per Johanson ženska rukometna reprezentacija
Per Johanson ženska rukometna reprezentacija (Foto: Savo Prelević)

Selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson je prošlog marta postao trener CSM Bukurešta, koji je doveo do fajnl-fora Lige šampiona, ali nije odbranio titulu.

Novu priliku će imati ove sezone, jer ga je rumunski klub opet pozvao da razmrda ekipu nakon loših rezultata pod komandom Hele Tomsen. I opet će ostati samo do maja.

"Dogovorili smo se da budem trener do kraja maja, neću biti na klupi Bukurešta naredne sezone. Čeka me veliki posao u Rumuniji, ali i velika šansa da možda postanem prvak Evrope. U dogovoru sa RSCG sam preuzeo Bukurešt, a kada završim obaveze u tom klubu, u potpunosti ću se posvetiti reprezentaciji Crne Gore", naglasio je Johanson.

Šveđanin poručuje da će pokušati da što više sarađuje sa trenerima Budućnosti, pogotovo Draganom Adžićem.

"Kada sam došao u Crnu Goru, odradio sam trening sa mlađim rukometašicama i sreo se sa trenerima juniorki Tatjanom Jeraminok i kadetkinja, Gabrijelom Markoč. U nedjelju ću gledati juniorsku reprezentaciju protiv Švajcarske, a onda ćemo tokom ljeta i raditi zajedno, jer planiram da na Mediteranske igre vodim ekipu koja će biti spoj mladosti i iskustva. Cilj mi je da se što bolje povežem sa Draganom, jer želim da što više sarađujemo", poručio je 47-godišnji stručnjak.


Najčitanije iz sekcije Rukomet