Kaća Bulatović: Kada pronađemo našu igru sve će biti bolje

"Moramo da pronađemo razlog zbog čega imamo problem u odbrani. Na prvoj utakmici smo je igrale jako dobro, ne znam šta se poslije dogodilo. Kada pronađemo našu igru, sve će biti bolje", rekla je Katarina Bulatović za televiziju „BeIn sport“
67 pregleda 9 komentar(a)
Crna Gora Danska, Foto: Ekstrabladet.dk
Crna Gora Danska, Foto: Ekstrabladet.dk
Ažurirano: 06.12.2017. 20:54h

Katarina Bulatović je priznala da je meč sa Tunisom bio težak za Crnu Goru, ali da trijumfom ništa nije riješeno.

"Srećne smo zbog pobjede, ali sada moramo da savladamo i Brazil. Nismo igrale dobro u odbrani, moramo da damo maksimum protiv Brazilki. Tu prvo mislim na sebe, pa onda i na sve ostale. Moramo da pronađemo razlog zbog čega imamo problem u odbrani. Na prvoj utakmici smo je igrale jako dobro, ne znam šta se poslije dogodilo. Kada pronađemo našu igru, sve će biti bolje", rekla je Katarina Bulatović za televiziju „BeIn sport“.

Na pitanje da li je promjena selektora pred početak priprema stvorila problem ekipi, 33-godišnji desni bek je odgovorio:

"To nije problem za nekoliko nas igračica koje smo van Crne Gore i navikle smo na to. Za one koje su u Budućnosti je potrebno vremena".

Itana Grbić je konstatovala da su najvažnija dva boda.

"Srećne smo zbog pobjede koja nam je, prije svega, važna za samopouzdanje. Dan odmora moramo da iskoristimo na pravi način. Znamo koliko je i nama i Brazilu važna utakmica. Imaćemo materijala da se spremimo, mada već znamo da su Amorim, Rodrigeš i golmanke glavne igračice rivala", naglasila je djevojka koja igra na poziciji lijevog krila i srednjeg beka.

Bonus video: