Kaća i Anđela Bulatović: Biće teško

"Što se tiče mečeva Budućnosti i Đera, obje će utakmice biti uživanje za igru, pune hale, uživanje i za navijače", rekla nam je Katarina Bulatović
131 pregleda 0 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Ehfcl.com
Katarina Bulatović, Foto: Ehfcl.com
Ažurirano: 19.11.2013. 23:01h

I prije današnjeg žrijeba grupa za glavnu rundu Lige šampiona znalo da će protiv Podgoričanki, u dresu drugih klubova, igrati neke od bivših igračica Budućnosti. U grupi 2 rivali "plavih" biće aktuelni prvak Đer, za koji od ljetos igra Katarina Bulatović, slovenački Krim, u kojem je važna karika Anđela Bulatović, te norveški Larvik.

Katarina Bulatović je nosila dres Budućnosti od kraja 2007. do ljeta 2012. godine, osvojivši Ligu šampiona i Kup kupova (pored domaćih trofeja i titula u Regionalnoj ligi), a protiv podgoričkog kluba je igrala samo u bivšoj državnoj zajednici Srbije i Crne Gore, u dresu Humela.

"Teška grupa, po meni teža nego grupa gdje je Vardar, iako ne bih tako lako odbacila Midtjiland i Tiringer. Ali, ostalo je osam najboljih, i tu je što je. Nadam se i verujem da će Đer opravdati ulogu favorita. Teško mogu da prognoziram ko bi bi drugi tim koji ide u polufinale. Što se tiče mečeva Budućnosti i Đera, obje će utakmice biti uživanje za igru, pune hale, uživanje i za navijače", rekla nam je Katarina Bulatović, trenutno treći strijelac LŠ, zajedno sa saigračicom Anitom Gorbic, sa po 37 golova.

Dijete Budućnosti Anđela Bulatović, koja je ljetos otišla u Krim, početkom septembra je slovenačkim prvakom već gostovala u “Morači”, u meču Regionalne lige (Krim slavio 26:22), ali će mečevi u Ligi šampiona biti nešto sasvim drugo.

"Sigurno da će protiv Budućnosti biti dosta emocija, ali to je život, sport. Vjerujem da ću se maksimalno skoncentrisati i pokušati da prevaziđem emocije. Iskreno bih voljela da mi i Budućnost idemo dalje. Mislim da smo u grupi smrti, svaka ekipa je dobra i biće nam svima teško. Mi u prvom dijelu LŠ, bez obzira što smo bile prve u grupi, nismo igrale na nekom visokom nivou. Ali vjerujem da ćemo u drugom dijelu biti mnogo mnogo bolje i da nikome neće biti jednostavno da igra sa nama. Niko nije nepobjedljiv i svako svakoga može da pobijedi", kazala je za “Vijesti” Anđela Bulatović.

Bonus video: