Kamenica: Predstoji nam puno posla

"Nama predstoji veliki rad na podizanju kvaliteta igre, mislim da potencijal u ekipi postoji, i samo je potrebno vrijeme i strpljenje da to dočekamo”, dodao je Kamenica
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2013. 23:11h

Kasim Kamenica, trener Lovćena, čestitao je Metalurgu na zasluženoj pobjedi (29:23), u utakmici 2. kola SEHA Gasprom Južni tok lige, koja je večeras odigrana u “Morači”.

“Pred utakmicu sam rekao da je Metalurg apsolutni favorit, da ćemo se mi postaviti hrabro, i, ako nam se ukaže minimalna šansa, prije svega borbenom i agresivnom igrom pokušati to da iskoristimo. Međutim, očigledno je da našim bekovima treba puno vremena za formu i za prilagođavanje našem sistemu igre. Nakon dobrog otvaranja meča, u prvom poluvremenu smo imali veoma slab nizak procent šuta bekova, što je Metalurgu omogućilo visoku razliku na odmoru od 15:8”, rekao je Kamenica.

Trener Cetinjana je bio zadovoljniji drugim poluvremenom, koje je, kako kaže, njegova ekipa dobila.

“Što je mala utjeha, u finišu meča smo izgledali bolje, što je dobro za naredne utakmice. Mada nam je i tu nedostajalo hrabrosti i odlučnosti, možda je poraz mogao biti nešto manji. Nama predstoji veliki rad na podizanju kvaliteta igre, mislim da potencijal u ekipi postoji, i samo je potrebno vrijeme i strpljenje da to dočekamo”, dodao je Kamenica.

Lino Červar, trener Metalurga, “čestitao je Lovćenu na fer i korektnoj igri, i domaćinu na lijepo organizovanoj utakmici”.

“Mi smo, ipak, dominirali čitavom utakmicom, mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili. Sigurno je da mladim momcima Lovćena predstoji puno rada, ali ne sumnjam da će Lovćen opet imati dobru i ozbiljnu ekipu. Mi smo na startu napravili prednost, u toku meča smo imali i grešaka i padova, ali sve u svemu zadovoljan sam, nakon napornog puta do Podgorice".

"Naše misli su usmjerene prema Ligi šampiona, i subotnjem meču u Švajcarskoj protiv Vakera, i od sjutra počinjemom da se spremamo za tu utakmicu. Dobro je da se niko nije povrijedio, da je sve završilo kako treba. Nikola Mitrevski, golman Metalurga: Odigrali smo dobar meč, napravili smo razliku u prvom poluvremenu, u nastavku smo odiigrali opuštenije. U svakom slučaju, zasluženo smo pobijedili”, rekao je Červar.

Galerija

Bonus video: