Kastratović razočarana porazom i igrom Vardara

0 komentar(a)
Indira Kastratović, Foto: Zoran Đurić
Indira Kastratović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.05.2015. 21:44h

Šef stručnog štaba Vardara Indira Kastratović kazala je da razočarana igrom i ubjedljivim porazom svog tima u polufinalu Lige evropskih šampiona.

Ona je čestitala podgoričkom timu na pobjedi i bolje prikazanoj igri.

"Budućnost je pokazala veću želju za pobjedom. Razočarana sam porazom i što nijesmo ispoštovali što smo se dogovorili. Moramo dalje, sjutra nas čeka meč za treće mjesto",kazala je kastratovićnakon meča.

Lijevi bek Andrea Penezić kazala je da nije očekivala tako ubjedljiv poraz.

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali i ne tako ubjedljiv poraz. Budućnost je imala cijelu utakmicu pod kontrolom. Zasluženo su pobijedili. Nijesmo pokazali želju, a zakazali smo i u odbrani", kazala je Penezić.

Desno krilo Jovanka Radičević istakla je da je Vardar odigrao najlošiju utakmicu kada je bilo najpotrebnije.

"Nijesam očekivala težak poraz. Cijele sezone igrali smo po sistemu toplo-hladno, ali smo kada je bilo najpotrebnije odigrali najlošije. Svaka čast ekipi Budućnosti, odigrali su odlično, kao i cijele sezone. Mi nijesmo ispoštovali ono što smo se dogovorili. Čak i kada smo stvarali šanse na golu je bila izvanredna Klara Voltering i branila sve što se moglo odbraniti",kazala je Radičević.

Ona je naglasila da je sramota što ekipa nije dala svoj maksimum.

"Budućnost je odigrala fenomenalno i želim joj da osvoji trofej. Larvik će imati malo više vremena da se odmmori i to može biti njegova prednost. Ne sumnjam da će Budućnost smoći snage jer se igra finale i daje se posljednji atom snage", rekla je Radičević.

Bonus video: