Katarina Bulatović u Olkimu!

Nakon četiri i po godine odlazim iz Budućnosti. To je bio veoma lijep period za mene, koji je kulminirao osvajanjem Lige šampiona
405 pregleda 17 komentar(a)
Bulatović, Foto: Zvanični sajt Olkima
Bulatović, Foto: Zvanični sajt Olkima
Ažurirano: 07.06.2012. 21:16h

Obećala je da će ostati, ali je na kraju, ipak, popustila pred basnoslovnom ponudom iz Rumunije - Katarina Bulatović potpisala je jednogodišnji ugovor sa Olkimom!

Nakon što je Budućnost prvi put u klupskoj istoriji ušla u finale Lige šampiona, jedan od najboljih desnih bekova svijeta je obećao da će ostati u Podgorici.

I predsjednik kluba Predrag Bošković je javno govorio da mu je Bulatovićeva rekla da ostaje, ali od produžetka ugovora nije bilo ništa.

"Nakon četiri i po godine odlazim iz Budućnosti. To je bio veoma lijep period za mene, koji je kulminirao osvajanjem Lige šampiona. Uprava Olkima je dugo insistirala na mom dolasku, učinila je sve da dođem u Vlčeu. Najveći pritisak je bio u martu, ali sam molila da sačekaju i hvala im na razumijevanju. Nakon dugog razmišljanja, nisam mogla da odolim izazovu da promijenim zemlju i tim", rekla je Bulatovićeva za sajt Olkima, na kojem je stajao veliki naslov „Dobro dosla u Oltchim”.

Djevojka koja je krajem 2007. stigla iz danskog Slagelsea odlučila je da ode u rumunski drim-tim, koji je već doveo najbolju rukometašicu svijeta u 2009. godini Alison Pino, sjajnu Portugalku Aleksandrinu Barbosu, prve golmane reprezentacija Španije i Francuske, Silviju Navaro i Amandin Lejno.

Olkim će, dakle, juriti Ligu šampiona, a Budućnost nema mnogo šansi da ponovi ovogodišnji uspjeh, jer je ekipa potpuno podmlađena.

Klupske karijere su završile Bojana Popović i Maja Savić, otišle su Ana Đokić, Sonja Barjaktarović i Dijana Jovetić, a na izlaznim vratima je i Ana Radović.

Stigle su mlade Klodin Mendi, Katarina Ježić, Katarina Bralo i Jelena Trifunović, vraća se i Biljana Pavićević, čime je podgorički klub pokazao da želi da formira tim za duže staze.

Zbog odlaska Bulatovićeve, ostalo je da se riješi pitanje desnog beka. Dragan Adžić sada na raspolaganju ima samo Makedonku Elenu Gjorgijevsku, a vjerovatno će joj se pridružiti Jelena Živković.

Planirano je da nekadašnja reprezentativka Srbije iz Ferencvaroša, preko Budućnosti, ide na pozajmicu u Podravku, ali će vjerovatno ostati u Podgorici...

Bonus video: