Kreće “operacija Češka”

Selektor Dragan Adžić danas je saopštio spisak od 21 igračice koje konkurišu za tim, koji će se 3. juna u Olomucu, dok je revanš sedam dana kasnije u Pljevljima suprostaviti Čehinjama.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.05.2011. 21:38h

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore sjutra u Podgorici počinje pripreme za baraž mečeve sa Češkom, u okviru priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Selektor Dragan Adžić danas je saopštio spisak od 21 igračice koje konkurišu za tim, koji će se 3. juna u Olomucu i sedam dana kasnije u Pljevljima suprostaviti Čehinjama.

Na spisku su golmani Sonja Barjaktarović (Budućnost), Marina Vukčević (Budućnost) i Mirjana Milenković (Biseri), bekovi Bojana Popović (Budućnost), Marija Jovanović (Budućnost), Gabriella Kindl (Budućnost), Sandra Nikčević (Podravka), Ivana Božović (Biseri), Ana Radović (Budućnost), Milena Knežević (Budućnost), Anđela Bulatović (Budućnost), Katarina Bulatović (Budućnost), Jovana Jovović (Alikante) i Jasna Tošković (Naisa), krila Maja Savić (Viborg), Majda Mehmedović (Budućnost), Biljana Pavićević (Biseri), Jovanka Radičević (Budućnost) i Radmila Miljanić (Budućnost), te pivoti Ana Đokić (Budućnost) i Sara Vukčević (Budućnost).

"Crvene" će prvi trening odraditi sjutra u "Morači" od 17 časova.

Bonus video: