Lasica: Hoćemo svi da budemo heroji, gledali smo ko će više golova da postigne

Prvo poluvrijeme je bilo sjajno, konačno smo ispoštovali dogovor iz svlačionice. U nastavku smo radili sve ono što nije trebalo - igrali smo individualno, sebično, gledali ko će više da postigne golova, a ne hoćemo li pobijediti - rekao je Lasica
7135 pregleda 3 komentar(a)
Rukometaši Crne Gore, Foto: Savo PRELEVIC
Rukometaši Crne Gore, Foto: Savo PRELEVIC
Ažurirano: 13.01.2020. 21:29h

Na startu 14. Evropskog prvenstva, rukometaši Crne Gore su odigrali odličnih 30 minuta protiv Hrvatske, ali su u nastavku potpuno potonuli.

Marko Lasica nije mogao da sakrije koliko je ljut.

- Prvo poluvrijeme je bilo sjajno, konačno smo ispoštovali dogovor iz svlačionice. U nastavku smo radili sve ono što nije trebalo - igrali smo individualno, sebično, gledali ko će više da postigne golova, a ne hoćemo li pobijediti. Zbog toga je rezultat ovakav - reklo je 31-godišnje krilo.

Lasica je nastavio u istom tonu.

- Svi hoćemo da budemo heroji, ali mi možemo da funkcionišemo samo kao tim i cjelina, kao što jesmo u 1. poluvremenu. Drugo je pokazalo sve što ne valja.

Jeste li spremni da za dva dana odigrate kao u 1. poluvremenu protiv Hrvatske?

- Jesmo, ali šta će nam značiti 30 minuta? To ne znači ništa. Moramo da imamo kontinuitet 60 minuta.

Stefan Čavor je realno sagledao stvari.

- Prvo poluvrijeme je bilo odlično, u drugom smo bili dosta slabi u napadu. Imali smo dosta tehničkih grešaka, Hrvati su to iskoristili. U prvih 30 minuta smo bili agresivni, igrali smo do kraja, koristili smo svaku šansu, a u nastavku to nismo imali. Protiv ovakve reprezentacije to ne smijemo da dozvolimo.

Bonus video: