"Lavovi" posjetili najhrabrije borce

"Igrači i članovi stručnog štaba obradovali su dječake i djevojčice u Institutu, te još jednom pokazali humanost i društvenu odgovornost, darujući poklone onima koji su najpotrebniji", navodi se u saopštenju RSCG
2732 pregleda 1 komentar(a)
Rukometraši u posjeti Dječjoj bolnici
Rukometraši u posjeti Dječjoj bolnici

Članovi rukometne reprezentacije Crne Gore posjetili su Institut za bolesti djece pri Kliničkom centru u Podgorici i tom prilikom mališanima na liječenju uručeni su novogodišnji pokloni.

"Igrači i članovi stručnog štaba obradovali su dječake i djevojčice u Institutu, te još jednom pokazali humanost i društvenu odgovornost, darujući poklone onima koji su najpotrebniji", navodi se u saopštenju RSCG.

Na posjeti i poklonima koje su uručili mališanima, u ime Instituta zahvalnost je iskazao direktor te ustanove, dr Saša Radović.

Posjetom Institutu, ''lavovi'' su završili prvi dio priprema za Evropsko prvenstvo koje otvaraju duelom protiv Hrvatske 9. januara u Gracu.

Nakon dva dana odmora koje su dobili za novogodišnje praznike, izabranici Zorana Roganovića, u kompletnom sastavu (priključuju se Nebojša Simić, Vladan Lipovina i Stefan Čavor koji nastupaju u njemačkim klubovima), od 2. januara će ponovo biti na okupu, a dan kasnije putuju za Sloveniju.

U Sloveniji su planirani kontrolni mečevi protiv domaćina i selekcije Makedonije, što će biti i generalne provjere za peto učešće na smotrama najboljih selekcija Evrope.

Crna Gora 9. januara iga sa Hrvatskom, dva dana kasnije sa Srbijom, a 13. sa Bjelorusijom.

Bonus video: