Lovćen i Partizan upisali šeste pobjede

Rukometaši cetinjskog Lovćena, tivatskog Partizana i Budvanske rivijere ostvarili su pobjede u osmom kolu Prve crnogorske lige
0 komentar(a)
RK Lovćen, Foto: Rukometni klub Lovćen
RK Lovćen, Foto: Rukometni klub Lovćen
Ažurirano: 12.12.2015. 21:11h

Rukometaši cetinjskog Lovćena, tivatskog Partizana i Budvanske rivijere ostvarili su pobjede u osmom kolu Prve crnogorske lige. Lovćen, koji brani trofej, savladao je večeras u Mojkovcu ekipu Berana 31:19 (16:8) i ostvario šestu pobjedu ove sezone. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Draško Kaluđerović sa osam, Miodrag Stanojević je postigao sedam, a gol manje Mirko Damjanović. U beranskom timu najbolji je bio Aleksandar Došljak sa sedam pogodaka.

Partizan je u Tivtu savladao Komove 33:29 (16:9) i upisao šesti trijumf. Najzaslužniji za pobjedu tivatskog tima bio je Đorđe Peruničić sa osam, Marko Martinović je postigao šest, a Marko Dapčević pet golova. U poraženoj ekipi Nemanja Drakulović je bio najefikasniji sa devet golova.

Budvanska rivijera je kao gost bila bolja od Mojkovca 30:23 (14:10) za petu pobjedu u dosadašnjem dijelu takmičenja. Budvanski tim do pobjede vodili su Radivoje Đođić sa devet i Lukaš Arčuk sa pet pogodaka. U ekipi Mojkovca najbolji su bili Marko Kruščić sa sedam i Predrag Sošić sa pet golova.

U ovom kolu slobodni su bili rukometaši Rudara.

Bonus video: