Lovćen sa Izviđačem: Naplata duga iz Ljubuškog

Daćemo sve od sebe, imamo veliki motiv da se revanširamo - tih nekoliko riječi Gorana Lasice najbolje opisuju sa kakvom željom rukometaši Lovćena čekaju večerašnji okršaj
0 komentar(a)
Lasica, Foto: Savo Prelević
Lasica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.11.2012. 13:10h

Dug jednom timu iz Bosne i Hercegovine je vraćen, na red je došao drugi - rukometaši Lovćena u 10. kolu SEHA lige dočekuju Izviđač, koji ih je u prvoj rundi u Ljubuškom savladao sa 31:27.

Taj poraz došao je samo nekoliko dana nakon nesupješnog nastupa na kvalifikacionom turniru za ulazak u Ligu šampiona, gdje je Cetinjane u polufinalu iznenadila Sloga (25:23). Tim tadašnjeg trenera Pera Miloševića se revanširao ekipi iz Doboja u Tesliću (33:29), sada će izabranici novog trenera Zorana Abramovića učiniti sve da se osvete i Ljubuškom.

- Daćemo sve od sebe, imamo veliki motiv da se revanširamo - tih nekoliko riječi Gorana Lasice najbolje opisuju sa kakvom željom rukometaši Lovćena čekaju večerašnji okršaj.

Klub koji je bio prvak BiH 2000, 2002, 2004. i 2005. godine ima dobru ekipu, ali pobjeda domaćih ne bi smjela da dođe u pitanje.

- Ljubuški je dobra ekipa, ali nas je u 1. kolu uhvatila na spavanju, nakon onog turnira u Beogradu. I sada smo istrošeni, jer ima povrijeđenih i bolesnih igrača. Ja nisam igrao protiv Berana, Bogdana Nikolića bole leđa, a Zlatka Daskaloskog prepona, ali ćemo svi stegnuti zube i zaigrati - zaključio je Lasica.

Meč u SRC „Lovćen” počinje u 18 časova.

Bonus video: