Lovćen sjutra protiv Zvezde

"Očekujem da će obje ekipe na terenu pružiti jaku i agresivnu partiju, i, prije svega, prikazati lijep rukomet za gledanje", kaze lijevi bek Cetinjana Marko Drašković.
98 pregleda 0 komentar(a)
Marko Drašković, Foto: Savo Prelević
Marko Drašković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.10.2011. 19:25h

Nakon više od pet godina, nakon pobjede u polufinalu Kupa Srbije i Crne Gore 2006. godine, rukometaši Lovćena će na svom terenu opet ugostiti Crvenu zvezdu, u okviru 4. kola SEHA lige. Ljubitelji rukometa, zato, danas u Sportskom centru na Cetinju očekuju dobru i čvrstu utakmicu, što im rukometaši Lovćena i obećavaju.

"Crvena zvezda je veoma dobra i kvalitetna ekipa, koja se posebno pojačala za regionalnu ligu. Ipak, siguran sam da smo mi kvaliteniji tim, i da možemo da pobijedimo. Očekujem da će obje ekipe na terenu pružiti jaku i agresivnu partiju, i, prije svega, prikazati lijep rukomet za gledanje", kaze lijevi bek Cetinjana Marko Drašković.

U taboru Lovćena očekuju da će Beograđani biti posebno inspirisani, jer do sada imaju negativan učinak u SEHA ligi – izgubili su dvije utakmice pred domaćom publikom od NEX-e i Borca.

"Podatak da Zvezda još nije upisala bodove u ovoj ligi sigurno će ih dodatno motivisati. Ipak, ja vjerujem u našu borbenost i prednost domaćeg terena. Najzad, važan nam je svaki bod osvojen na domaćem terenu", zaključio je Drašković.

U prethodna tri kola, izabranici Pera Miloševića upisali su pobjedu protiv Borca, i dva poraza, od Vardara i Tatrana.

Utakmica na Cetinju počinje u 18 časova.

Bonus video: