Lovćen srušio i Partizan, odluka o prvaku u posljednjem kolu u Budvi

Najbolji je bio Vuk Latković, koji je dao tačno polovinu golova svog tima - 13, i to sve iz igre. Kod gostiju je najefikasniji bio Cetinjanin i bivši reprezentativac, lijevo krilo Mirko Martinović, sa osam pogodaka
69 pregleda 6 komentar(a)
Vuk Latković, Foto: Luka Zeković
Vuk Latković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.04.2016. 21:37h

Sedam dana nakon pobjede nad Budvanskom rivijerom, aktuelni šampion je riješio u svoju korist još jedan derbi i potpuno se vratio u igru za titulu - Lovćen je savladao Partizan sa 26:19 i preoteo mu 2. mjesto na tabeli.

Cetinjani su dominirali od starta, brzo poveli 7:2, a sve što su Tivćani uradili je bilo da nekoliko puta priđu na minus tri.

Najbolji je bio Vuk Latković, koji je dao tačno polovinu golova svog tima - 13, i to sve iz igre. Kod gostiju je najefikasniji bio Cetinjanin i bivši reprezentativac, lijevo krilo Mirko Martinović, sa osam pogodaka.

Lovćen sada ima jasan put ka tituli - ako pred svojim navijačima savlada Berane, u šta niko ne sumnja, u posljednjem kolu u Budvi bi trijumfom prigrabio peti uzastopni, a šesti ukupno trofej namijenjen prvaku Crne Gore.

Budvani su sačuvali dva boda prednosti nad aktuelnim prvakom, jer su u Mojkovcu bili ubjedljivi protiv Berana - 36:24.

Marko Zeković je predvodio goste sa sedam golova, šest je dao njegov imenjak Čampar, koliko i Danilo Veljović i 41-godišnji Velibor Obradović za Berance, koji su već godinama primorani da kao domaćini igraju van svog grada.

Rezultati 4. kola

Lovćen - Budvanska rivijera 26:19 (13:8)

Berane - Mojkovac 24:36 (8:19)

Tabela: Budvanska rivijera 15, Lovćen 13, Partizan 12, Berane 0

Peto kolo (7-8. maj)

Partizan - Budvanska rivijera

Lovćen - Barene

Šesto kolo (14-15. maj)

Budvanska rivijera - Lovćen

Berane - Partizan

Bonus video: