Makedonija bez najboljeg igrača do kraja šampionata

"Naše šanse za plasman u polufinale bez njega su mnogo manje. Kire je za nas mnogo važan. Vidjećemo kako ćemo bez njega", rekao je makedonski selektor poslije sinoćnje utakmice
67 pregleda 3 komentar(a)
Slovenija makedonija veselin vujović lazarov, Foto: Reuters
Slovenija makedonija veselin vujović lazarov, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.01.2018. 14:15h

Kapiten rukometne reprezentacije Makedonije Kiril Lazarov zbog povede neće igrati do kraja Evropskog prvenstva, potvrdila je danas Evropska rukometna federacija (EHF).

EHF je ovu informaciju objavio na tviter profilu nakon što je Lazarov, koji je povrijedio desnu zadnju ložu na utakmici protiv Španije, prošao ljekarsku kontrolu u Zagrebu.

Makedonija je je sinoć izgubila od Španije sa ubjedljivih 31:20, a najbolji makedonski rukometaš se povredio u 11 minutu.

Da je povreda ozbiljnija odmah je nagovijestio makedonski seletor Raul Gonsales, koji ie istakao važnost Lazarova za igru Makedonije.

"Naše šanse za plasman u polufinale bez njega su mnogo manje. Kire je za nas mnogo važan. Vidjećemo kako ćemo bez njega", rekao je makedonski selektor poslije sinoćnje utakmice.

Makedonska selekcija zauzima četvrto mesto sa tri boda u Grupi dva koja se igra u Varaždinu, a preostale dvije utakmice igra protiv Danske i Češke.

Danska je na prvom mjestu sa šest bodova, Španija i Njemačka imaju po četiri, petoplasirana Češka dva, a posljednja Slovenija jedan bod.

U polufinale idu dvije provoplasirane ekipe.

Bonus video: