Marković: Vrijeme je da probam negdje drugo

"Mislim da je bilo dosta, da je pravo vrijeme da probam negdje drugo, ali vidjećemo šta će se na kraju desiti", kaže Marković za "Vijesti"
101 pregleda 1 komentar(a)
Igor Marković, Foto: Savo Prelević
Igor Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.05.2013. 23:51h

Kapiten rukometaša Lovćena Igor Marković, koji je u utorak veče podigao dva pehara, za titulu i Kup, vjerovatno će ljetos promijeniti sredinu, i prvi put se okušati u inostranstvu.

"Iskreno, želim da idem u inostranstvo. Mislim da je bilo dosta, da je pravo vrijeme da probam negdje drugo, ali vidjećemo šta će se na kraju desiti. Nešto nijesam imao sreće do sada, a hoću li imati kasnije, vidjećemo", kaže Marković za "Vijesti".

Marković se osvrnuo na finale Kupa Crne Gore, koje je Lovćen dobio 28:22, u kojem je kapiten, iako rovit (noć prije je povrijedio lijevi skočni zglob), postigao pet golova iz šest pokušaja u posljednjih 15 minuta koliko je proveo na terenu.

"Poveli smo od početka, možda se malo i opustili kad smo poveli pet-šest razlike, jer smo ih dobili četiri utakmice u prvenstvu. Mojkovac se pokazao kao dobra ekipa, čestitam i njima, kao i publici na fer i korektnom navijanju", dodaje Marković.

Marković ponavlja da je sezona uspješno završena sa duplom krunom.

"U SEHA ligi smo napravili dobar uspjeh, i sada ostaje da vidimo šta će biti dalje sa klubom, sa finansijama. Mi smo odradili naše", zaključio je Marković.

Bonus video: