Mehmedović četiri sedmice van terena

"Biću na tribinama, ali će moje srce biti sa njima na terenu, što one i znaju “, rekla je Mehmedovićeva za „Vijesti“.
352 pregleda 13 komentar(a)
Majda Mehmedović, Foto: Beta AP
Majda Mehmedović, Foto: Beta AP
Ažurirano: 10.12.2012. 23:47h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Novi Sad - Gore je nego što su se nadali navijači Crne Gore, bolje nego što su strahovali svi članovi reprezentacije u prvi mah - na snimku magnetnom rezonancom je utvrđeno da je Majda Mehmedović istegla kolateralni, jedan od četiri najvažnija ligamenta u desnom koljenu, zbog čega će odsustvovati četiri sedmice.

Nasljednica Maje Savić se povrijedila u 36. minutu utakmice sa Mađarskom, kada je pala nakon sudara sa Viktorijom Redej-Šoš.

Mlada Baranka zbog toga neće igrati do kraja Evropskog prvenstva u Srbiji, ali će se oporaviti na vrijeme da zaigra za Budućnost na otvaranju glavne faze Lige šampiona, 2. ili 3. februara, kada Podgoričanke u reprizi prošlogodišnjeg finala gostuju Đeru.

“Biće mi teško da gledam sa strane, ali to su neke stvari na koje ne mogu da utičem i jednostavno moram da se pomirim sa tim. Sad je moj najveći zadatak da svu pozitivnu energiju preumsjerim na ekipu i da bodrim saigračice. Biću na tribinama, ali će moje srce biti sa njima na terenu, što one i znaju “, rekla je Mehmedovićeva za „Vijesti“.

Popularna Buba se nada da će sa saigračicama slaviti osvajanje novog odličja.

"Medalja je san svake igračice, za to moramo sve da se borimo. Najbitnije je da ekipu posluži zdravlje do kraja šampionata i da igramo našu igru. Utakmica sa Njemačkom nam puno znači, jer nas bod i teoretki vodi u Beograd, a tamo je sve moguće", dodala je Majda.

Bonus video: