Mijatović srušio Vardar

U seriji od 8:1 početkom nastavka, briljirao je golman crnogorske reprezentacije Rade Mijatović, koji je u tih 17 minuta imao čak osam od svojih ukupno 11 odbrana
0 komentar(a)
Rade Mijatović, Foto: Rkmetalurg.mk
Rade Mijatović, Foto: Rkmetalurg.mk
Ažurirano: 24.11.2013. 23:27h

Tačno 10 dana od poraza kod kuće (22:27), Metalurg se revanširao Vardaru, i to sa kamatom - ekipa Lina Červara je na lraju slavila 26:18 (10:12), u 6. kolu grupe C Lige šampiona, i preuzeo drugo mjesto na tabeli sa osam bodova, iza neprikosnovene Barselone (11).

Metalurg je u nastavku potpuno nadigrao gradskog rivala, primiviši svega šest golova, od čega samo jedan u 17 minuta nastavka.

U toj seriji od 8:1, briljirao je golman crnogorske reprezentacije Rade Mijatović, koji je u nastavku zamijenio indisponiranog Darka Stanića, i koji je u tih 17 minuta imao čak osam od svojih ukupno 11 odbrana.

Posebno je bila efikasna odbrana zicera Igoru Karačiću u 45. minutu...

"Ušli smo u meč bez pritiska, iako smo znali kakva nas atmosfera očekuje. Još jednom smo dokazali da nas niko ne smije otpisati. Ako nam je u prvom meču nedostajalo entuzijazma i pravog duha, ovoga puta je svega toga bilo više nego dovoljno. Moj saigrač Darko Stanić je postavio visoke standarde za golmane i to dovoljno govori kako treba da igram", rekao je Mijatović nakon meča.

Sa osam golova, najefikasniji u Metalurgu bili su Vugrinec i Mojsovski, dok je domaćina na ovom susretu predvodio Dibirov sa pet pogodaka, nakon što je bekovska postava u potpunosti podbacila.

Bonus video: